VI MÖBLERAR DITT EVENT

Hos oss kan du hyra soffor, fåtöljer, bord, ståbord, stolar, barstolar, smart-tv, avspärrningsrep med stolpe eller varför inte en Big Boy sittsäck? Vad du än behöver för ditt event så har vi möbler i snygg design som lyfter ditt event. Vi levererar dina hyrda möbler gratis i hela Stor-Göteborg.

Fast pris för upp till fem dagar, du hyr – vi lämnar och hämtar. Enkelt.

Pris & leverans

De angivna priserna gäller för ett helt event/mässtillfälle (max 5 dygn).
Transport tur och retur inom Stor-Göteborg ingår alltid.

Läs våra hyresvillkor >>

Har du några frågor? Hör gärna av dig!

TELEFON
031-93 64 00

E-POST
info@expomobler.se

Möbler till event i Göteborg

Ett event kan vara så mycket. Allt ifrån det lilla när du bjuder in dina viktigaste kunder och affärskontakter till ditt företag för att visa dina senaste nyheter, till en stor mässa med ett flöde av presumtiva kunder.

Stabil erfarenhet av möbler till event

Vare sig det gäller ett mindre event eller en stor mässa så är det en utmaning, en utmaning som kräver en bra planering och organisation. Du behöver kunskap. Vi har lång erfarenhet av att möblera både mässor och events. Vi levererar till Göteborg, Storgöteborg och vi hjälper er att möblera både mässa och event.

Vi har möblerna som ger rätt ton

För att dina kunder, och blivande kunder, ska känna sig så avslappnade som möjligt och kunna ta till sig ditt budskap krävs också möbler som får dem att må bra. Det kan röra sig om en mysig soffgrupp, fåtöljer eller rent av en Fatboy sittsäck. Snygga barstolar kan vara ett alternativ. Andra möbler som är viktiga är borden, vilken höjd ska de vara, ska de vara ståbord eller låga bord, behövs avställningsbord, behövs serveringsbord, har projektorn ett stabilt och bra bord?

Gör det enkelt – ring oss

Frågorna kan vara många men möjligheterna är fler. Gör det enkelt. Slå oss en signal. Vi hjälper dig att välja de perfekta möblerna för ett riktigt lyckat event. Vi levererar dem, vi ställer upp dem och vi hämtar dem när allt är klart. Kan det vara enklare?

Hyra bord.

Hyr ståbord, soffbord och barbord

Hyra stolar

Hyr barstolar, fåtöljer, kontorsstolar

Hyra soffor.

Hyr soffor och loungemöbler

Hyra specialmöbler

Se vårt övriga sortiment

MÖBLER TILL DITT EVENT

Efter många år i branschen drivs vi fortfarande av god service och glädjen i att få göra dig nöjd. Expomöbler hyr ut möbler och tillbehör till eventbyråer, utställare och monterleverantörer på mässor, utställningar, konferenser och olika events.

SNYGGA EVENTMÖBLER

Våra möbler är av god kvalitet och klassiskt snygg design. Har du några frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

 

Expo Möbler

Expomöbler i Göteborg jobbar snabbt och effektivt med uthyrning av bord och stolar till bl.a. mässor, events och företagsarrangemang. Är du ute lite sent eller behöver en snabb leverans är det bara att ring. Vi fixar det mesta.

 Stort lager av montermöbler

Är du ute efter något speciellt så tar vi fram det utan problem och vi hjälper dig gärna att välja ut rätt möbler till varje tillfälle.
Vi hyr ut till eventbyråer, mässarrangörer, hotell-/konferensanläggningar, monterföretag etc. Vi levererar och installerar en stor mängd montermöbler på nolltid.  Och vi levererar gratis inom Stor-Göteborg.

 Hyr designmöbler av hög kvalitet till ett bra pris från oss. Du kan lita på säkra leveranser alla dagar i veckan med våra egna bilar och transporten är gratis inom Göteborg. Vår personal är erfaren och kan sitt jobb och hjälper dig gärna att hitta rätt typ av möbler till ditt event.

FRÄCKA MÖBLER FÖR UTSTÄLLNING, EVENT & MÄSSOR

Telefon

031-93 64 00

E-Post

info@expomobler.se

Besöksadress

Bolshedens Industriväg 20, 42750 Billdal

Postadress

Box 2129, 429 13 Särö

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefonnummer

Ämne (obligatorisk)

Ditt meddelande (obligatorisk)