FÖRETAGET

Om Expo Möbler AB

Expomöblers grundidé är att att få utställaren/monterleverantören/eventköparen att med relativt små medel erhålla/erbjuda en monter som utmärker sig och väcker intresse, dessutom minska kostnaderna i form av transporter och tid.
Vi på Expomöbler tror att lyhördhet och kreativitet är några av de fundament som utgör ett lyckat samarbete.

Lång erfarenhet, snabba leveranser

Expomöblers verksamhet består av att hyra ut möbler och tillbehör till utställare och monterleverantörer på mässor, utställningar, konferenser och olika events. Expomöbler har funnits sedan 1997 och har lager/showroom i Bolshedens industriområde i sydvästra Göteborg, strategiskt beläget för snabba leveranser inom hela Göteborgsområdet.

Levererar från Göteborg till hela landet

Expomöblers nuvarande geografiska verksamhetsområde är i första hand väst- och sydsverige men vi kan självklart leverera möbler/utrustning överallt dit det finns transportmöjligheter. De möbler och övrig utrustning som finns tillgängligt är bl.a. bord, stolar, fåtöljer, soffor, ståbord, barstolar, kylskåp, lagerhyllor, broschyrställ mm.mm.

Fåtöljer, soffor och belysning

Våra fåtöljer och soffor passar bra om man vill skapa loungekänsla på mässan eller eventet. Vi kan också hjälpa till med belysning, växter och annan dekor, för att skapa en unik miljö.