Vi på Expomöbler erbjuder uthyrning av designade soffor till mässor, konferenser, företagsevents och andra evenemang. Här har vi samlat alla soffor som du kan hyra av oss.

Pris

Priserna gäller för ett helt event/mässtillfälle (max 5 dygn)

GRATIS LEVERANS

Vi levererar sofforna med våra egna bilar och kan därmed garantera att de kommer fram när de ska, till rätt adress. Vi erbjuder dessutom gratis leverans och hämtning inom Stor-Göteborg.

SOFFOR TILL MÄSSOR OCH EVENTS

Vem vill inte ha en snygg och tilltalande mässmonter med sköna soffor? Men att köpa möbler som ska användas i endast några dagar är både kostsamt och krångligt. Expomöbler har lång erfarenhet av att hyra ut möbler och andra tillbehör till utställare och monterleverantörer på mässor, konferenser, utställningar och andra events över hela Sverige. Vi hjälper dig att skapa en elegant, mysig mässmonter med designade soffor.

BEHÖVER DU SOFFOR TILL ETT EVENT?

Genom att arrangera ett event visar man upp sitt företag från den bästa sidan. Hyr soffor från Expomöbler som dina kunder kan sitta bekvämt i. Du behöver inte tänka på transport, leverans, underhåll och lagring av möblerna när du hyr – det ordnar vi!

PROVSITT VÅRA SOFFOR

Vill du komma och provsitta våra soffor? Vårt lager och showroom är strategiskt beläget i sydvästra Göteborg på Bolshedens industriområde. Annars kan du se våra olika soffor här nedanför. Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha frågor!

 

KONTAKT