Hyr bord för mässor och events

Att hyra bord av oss på Expomöbler är enkelt. Vi erbjuder snygga och praktiska ståbord, konferensbord och soffbord till mässor, event och konferenser. Välj vilket av borden nedan du vill hyra och bestäm hur många du behöver. Kontakta oss sedan på 031-936 400 eller maila oss på: info@expomobler.se. Vi erbjuder fri leverans inom stor-Göteborg!

Priserna gäller för ett helt event/mässtillfälle (max 5 dygn), och inkluderar fri leverans och upphämtning inom Stor-Göteborg. Ett pris för upp till fem dagar, du hyr – vi lämnar och hämtar. Enkelt.

Läs våra hyresvillkor.

Läs mer

Uthyrning av bord till event

Vårt utbud av eventmöbler är stort och vi levererar gratis inom Stor-Göteborg med egna bilar och egen personal. Bland våra kunder ingår bl.a. Chalmers och Handelshögskolans arbetsmarknadsdagar, eventbyråer, flera stora hotell och konferensanläggningar. Hos oss kan du hyra ståbord, konferensbord, soffbord men även andra möbler till event och happenings.

Hyr ståbord i utvald design

Ståborden går att få med toppskiva i flera olika färger och av olika material, standard är 60 cm diameter i svart eller vitt. Välj mellan lång- eller korttidshyra. Leveransen är alltid gratis inom Stor-Göteborg.

Hyr bord till mässan och spara pengar

Att stå på mässa kan innebära stora kostnader för företaget. Att köpa in möbler just för det aktuella mässtillfället är inte kostnadseffektivt. Vi på Expo möbler erbjuder uthyrning av mässmöbler som ex. ståbord och soffbord. På det viset slipper du kostnader för lagring, underhåll och transport. Dessutom är du alltid garanterad moderna och eleganta möbler!