Vi på Expomöbler erbjuder uthyrning av designade soffor till mässor, konferenser, företagsevents och andra evenemang. Här har vi samlat alla fotpallar och puffar som du kan hyra av oss.

Pris

Priserna gäller för ett helt event/mässtillfälle (max 5 dygn)

GRATIS LEVERANS

Vi levererar fotpallar, puffar och andra möbler med egna bilar och vi erbjuder alltid gratis leverans och hämtning, tur och retur, inom Stor-Göteborg.

FOTPALL & SITTPUFF TILL MÄSSOR OCH EVENTS

Vem vill inte kunna lägga upp fötterna med stil?  Vi har lång erfarenhet av att hyra ut möbler och andra tillbehör till utställare och monterleverantörer på mässor, konferenser, utställningar och andra events över hela Sverige. Vi hjälper dig att skapa en elegant, mysig mässmonter med designade fotpallar och soffor som passar till.

BEHÖVER DU MÖBLER TILL ETT EVENT?

Visa upp ditt företag från er bästa sida genom att arrangera ett event. Hyr sittpuffar och soffor från Expomöbler så att dina kunder kan sitta bekvämt. Det är bara att beställa – resten löser vi.

PROVSITT VÅRA SITTPUFFAR

Vill du komma och provsitta våra soffor och sittpuffar? Vårt lager och showroom är strategiskt beläget i sydvästra Göteborg på Bolshedens industriområde. Annars kan du se våra olika sittpuffar, fotpallar och puffar här nedanför. Tveka inte att kontakta oss om du skulle ha frågor!

 

KONTAKT