Vi möblerar din mässa

Ring oss Offertförfrågan Ring oss Maila oss

Möbler till mässa i Göteborg

En mässa kan vara så mycket. Allt ifrån det lilla när du sätter dig ner med en nyfiken kund för att visa dina senaste nyheter, till den stora mässan med ett flöde av presumtiva kunder.

En mässa behöver möbler som får besökarna att må bra. Det kan röra sig om en mysig soffgrupp, fåtöljer eller en Fatboy sittsäck. Lättplacerade barstolar kan vara ett alternativ. Vilka bord du väljer är också viktigt; vilken höjd de ska vara, ska du välja ståbord eller låga bord, behöver du avställningsbord, serveringsbord?

Vi kan både stora & små mässor

En stor mässa kan vara en utmaning, en utmaning som kräver en bra planering och organisation. Du behöver kunskap. Vi har lång erfarenhet av att möblera både stora mässor och små mässor. Vi levererar till Göteborg, Storgöteborg och vi hjälper er att möblera både mässa och event.

Möbelkategorier

Gör det enkelt – ring oss

Frågorna kan vara många men möjligheterna är fler. Gör det enkelt. Slå oss en signal. Vi hjälper dig att välja de perfekta möblerna för en riktigt lyckad mässa. Vi levererar dem, vi placerar dem och vi hämtar dem när allt är klart. Kan det vara enklare?

Ring oss

Möbler till din mässa

Vi har många år i branschen och vi drivs vi hela tiden av att ge god service och vi sätter stolthet i glädjen att få göra dig nöjd.

Alla våra möbler är av god kvalitet och klassiskt design. Har du några frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Expomöbler i Göteborg jobbar snabbt och effektivt med uthyrning av bord och stolar till bl.a. mässor, events och företagsarrangemang. Är du ute lite sent eller behöver en snabb leverans är det bara att ring. Vi fixar det mesta.

Stort lager av montermöbler

Är du ute efter något speciellt så tar vi fram det utan problem och vi hjälper dig gärna att välja ut rätt möbler till varje tillfälle.

Vi hyr ut till eventbyråer, mässarrangörer, hotell-/konferensanläggningar, monterföretag etc. Vi levererar och installerar en stor mängd montermöbler på nolltid. Och vi levererar gratis inom Stor-Göteborg.

Hyr designmöbler av hög kvalitet till ett bra pris från oss. Du kan lita på säkra leveranser alla dagar i veckan med våra egna bilar och transporten är gratis inom Göteborg. Vår personal är erfaren och kan sitt jobb och hjälper dig gärna att hitta rätt typ av möbler till ditt event.