Om Expomöbler AB

Ring oss Offertförfrågan Ring oss Maila oss

Lång erfarenhet, snabba leveranser

Vi på Expomöbler tror att lyhördhet och kreativitet är några av de fundament som utgör ett lyckat samarbete.

Expomöblers grundidé är att att få utställaren/monterleverantören/eventköparen att med relativt små medel erhålla/erbjuda en monter som utmärker sig och väcker intresse, dessutom minska kostnaderna i form av transporter och tid.

Expomöbler har funnits sedan 1997 och har lager/showroom i Bolshedens industriområde i sydvästra Göteborg, strategiskt beläget för snabba leveranser inom hela Göteborgsområdet.

Expomöblers verksamhet består av att hyra ut möbler och tillbehör till utställare och monterleverantörer på mässor, utställningar, konferenser och olika events.

Möbelkategorier

Levererar från Göteborg till hela landet

Expomöblers nuvarande geografiska verksamhetsområde är i första hand väst- och sydsverige men vi kan självklart leverera möbler/utrustning överallt dit det finns transportmöjligheter.

Ring oss

Hör av er till oss så hjälper vi er

De möbler och övrig utrustning som finns tillgängligt är bl.a. bord, stolar, fåtöljer, soffor, ståbord, barstolar, kylskåp, lagerhyllor, broschyrställ mm. mm. Våra fåtöljer och soffor passar bra om man vill skapa loungekänsla på mässan eller eventet. Vi kan också hjälpa till med belysning, växter och annan dekor, för att skapa en unik miljö.

Mässor och event

Event

  • Events kan vara ett komplement till ett mässdeltagande men ofta är det en enstaka händelse vid tex. en lansering eller annan speciell händelse.
  • Eventet har ofta ett mer riktat budskap till en utvald målgrupp.
  • På eventet gäller det att skapa en speciell känsla och ge deltagarna en inspirerande och positiv upplevelse och där är Expomöblers hyrprodukter ett viktigt redskap.

Mässor

  • Mässor kan idag ses som en viktig och naturlig del av ett företags marknadsföring, mässor är för många en inkörsport till nya marknader.
  • På mässan når man; sina vanliga kunder, nya presumtiva kunder, tänkbara leverantörer, konkurrenter, nya nationella och internationella kontakter skapas. Detta innebär att en breddning av kontaktytan uppnås, vilket är en väsentlig del i nätverksbyggandet.
  • Företaget når även på mässan ett flertal användare, beslutspåverkare och initiativtagare. För att locka till sig ovanstående måste man bland annat ha en monter som väcker intresse, och då är Expomöblers möbler och övrig utrustning, ett hjälpmedel som för en relativt låg kostnad bidrager till att montern utmärker sig.