Möbler att hyra Borås

Vi har lång erfarenhet av att möblera både stora mässor och små mässor. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ring oss Offertförfrågan Ring oss Maila oss

Möbler till mässa i Borås

Behöver du möbler och inredning till en mässa?

Snygga möbler får besökarna att må bra. Välj en mysig soffgrupp, fåtöljer eller en Fatboy sittsäck. Eller välj en lättsam bar med barstolar.
Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Bord för alla tillfällen

När du ska välja bord har vi flera alternativ vad det gäller höjd och funktion. Ska du ha ståbord eller låga bord, behöver du avställningsbord, serveringsbord? Vi har dem.

Hyr möbler till stora & små mässor

En stor mässa löser du med bra planering, organisation och möbler. Vi har lång erfarenhet av att möblera både stora mässor och små mässor. Vi levererar til dig i Borås och sedan hämtar vi dem när du är klar.

 
Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Möbelkategorier

Gör det enkelt – ring oss

Vi hjälper dig att välja de perfekta möblerna för en riktigt lyckad mässa i Borås med omnejd. Vi levererar dem, monterar dem och vi hämtar dem när allt är klart. Kan det vara enklare?

Ring oss

Möbler till din mässa i Borås

Vi drivs av att ge god service och vi sätter stolthet i glädjen att få göra dig nöjd. Alla våra möbler är av god kvalitet och klassiskt design. Har du några frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Expomöbler jobbar snabbt och effektivt med uthyrning av bord och stolar till bl.a. mässor, events och företagsarrangemang. Är du ute lite sent eller behöver en snabb leverans är det bara att ring. Vi fixar det mesta.