Möbler att hyra Mölndal

Kontakta oss om du behöver hyra möbler. Stora mässor, små mässor: vi har lång erfarenhet av att möblera alla event.

Ring oss Offertförfrågan Ring oss Maila oss

Möbler till mässa i Mölndal

Behöver du möbler och inredning till en mässa?

Snygga möbler får mässbesökare att trivas. Vare sig du väljer en mysig soffa, ett par fåtöljer eller en Fatboy sittsäck så kan vi hjälpa dig att möblera. Eller varför inte välja en lättsam bar med barstolar.
Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Välj rätt bord för din mässa

När du ska välja bord har vi flera alternativ: ståbord eller låga bord, avställningsbord, serveringsbord? Vi har dem.

Hyr möbler till stora & små mässor

Stora mässor kräver bra planering, organisation och rätt möbler. Vi har lång erfarenhet av att möblera både stora mässor och små mässor. Vi levererar til dig i Mölndal och sedan hämtar vi dem när du är klar. Enkelt.

Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Möbelkategorier

Gör det enkelt – ring oss

Du hyr möblerna och vi levererar, monterar och sedan hämtar vi dem. Vi hjälper dig att välja de perfekta möblerna för en riktigt lyckad mässa i Mölndal med omnejd. Kan det vara enklare?

Ring oss

Möbler till din mässa i Mölndal

Vi hjälper dig gärna att välja ut rätt möbler till varje tillfälle. Är du ute efter något speciellt? Vi brukar kunna fixa det mesta.

Alla våra möbler är av god kvalitet och klassiskt design. Har du några frågor så är du hjärtligt välkommen att höra av dig.

Expomöbler jobbar snabbt och effektivt med uthyrning av bord och stolar till bl.a. mässor, events och företagsarrangemang. Är du ute lite sent eller behöver en snabb leverans är det bara att ring. Vi fixar det mesta.

Stort lager av möbler till mässa

Vi hyr ut till eventbyråer, mässarrangörer, hotell-/konferensanläggningar, monterföretag etc. Vi levererar och installerar en stor mängd montermöbler och alltid snabbt och smidigt.

Hos oss hyr du designmöbler av hög kvalitet till ett bra pris. Vi har säkra leveranser alla dagar i veckan med våra egna bilar. Vår personal är erfaren och hjälper dig att hitta rätt typ av möbler till din mässa.