Möbler att hyra Stenungsund

Kontakta oss när du behöver hyra möbler. Stora mässor, små mässor: vi har lång erfarenhet av att möblera alla event.

Ring oss Offertförfrågan Ring oss Maila oss

Möbler till mässa i Stenungsund

Behöver du möbler och inredning till en mässa?

Snygga möbler får mässbesökare att trivas och smart möblering kan vara vägen till nya affärer. Välj en intim soffa, ett par fåtöljer eller en Fatboy sittsäck så hjälper vi dig att möblera. Eller varför inte välja en lättsam bar med barstolar.
Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Välj rätt höjd på mässbord

Ståbord eller låga bord, avställningsbord, serveringsbord? Vi har dem. När du ska välja bord har vi flera alternativ och tvekar du kan vi rådgöra.

Hyr möbler till stora & små event

Ska du ha en stor mässa? Då behöver du bra planering och rätt möbler. Vår långa erfarenhet av att möblera både stora mässor och små mässor gör att vi levererar snabbt och smidigt, varje gång. Vi levererar til dig i Stenungsund och sedan hämtar vi all inredning när du är klar. Enkelt.

Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.

Möbelkategorier

Gör det enkelt – ring oss

Hyr, få möblerna levererade och monterade och när allt är klart så hämtar vi dem. Vi hjälper dig till de perfekta möblerna för en riktigt lyckad mässa i Stenungsund med omnejd. Kan det vara enklare?

Ring oss

Möbler till din mässa i Mölndal

Är du ute efter något speciellt? Vi brukar kunna fixa det mesta. Vi finns här för att leverera rätt möbler och annat du behöver till varje tillfälle.

Alla våra möbler är av god kvalitet och klassiskt design. Har du några frågor? Fråga!

Expomöbler är snabba och effektiva både vad det gäller leverans och montera upp och ner. Vi löser allt med uthyrning av bord och stolar till bl.a. mässor, events och företagsarrangemang.

Är du ute lite sent ? Bara ring så löser vi en snabb leverans. Vi fixar det mesta.

Stort lager av möbler till mässa

Hos oss hyr du designmöbler av hög kvalitet till ett bra pris. Vi har snabba, säkra leveranser alla dagar i veckan med våra egna bilar. Vår personal är erfaren och hjälper dig att montera möbler till din mässa.

Vi hyr ut till eventbyråer, mässarrangörer, hotell-/konferensanläggningar, monterföretag etc. Vi levererar och installerar, oavsett hur stor mängd montermöbler du behöver och alltid snabbt och smidigt.

Angivna priser gäller ett helt event eller mässtillfälle, ända upp till fem dagar.